Produkter

PRODUKTER

Podcasts


Radio, når det passer dig.


Der findes podcasts om alverdens emner. Lad os producere din næste podcast-serie. Vi kommer med det tekniske setup. Vores mobile radiostudie er på højeste profesionelle niveau, med mulighed for at indkludere jingler, indslag eller direkte gæster udefra over f.eks. telefon. Vi samarbejder også med radioværter, der kan styre indhold og være stemmen udad i æteren. 


Eksempel - podcast produceret til Carlsbergfondet.

SOME


Videoer til de sociale medier.


Der er utallige muligheder på de sociale medier. I alle tilfælde er video et stærkt virkemiddel, når man skal have brugerne opmærksomhed. SOME videoer er typiske af kort varighed.


Eksempel - video på facebook produceret til Carlsbergfondet.

Eksempel - facebook Gunner V.

Virksomhedsportræt


En effektiv måde at profilere sin virksomhed på.


Med en film kan man målrette fortællingen om sin virksomhed, så de ønskede budskaber kommer frem. Pulzar producerer virksomhedsportrætter, der kan anvendes for eksempel på de sociale medier, på virksomhedens egen web eller i forbindelse med konferencer og virksomhedsbesøg.


Eksempel - film produceret til J.C. Music Web eller YouTube

Grafik

 

Den virtuelle virkelighed.

 

Vores grafikere er specialister i animeret 2D og 3D grafik. Det bruges i mange sammenhænge. F.eks. i nyhedsstudiet på TV Avisen og i TV2 Nyhederne.

3D modeller


100% fotorealistiske modeller


Vi har indledt et samarbejde med en landinspektør, der kan måle og scanne objekter med en præcision helt ned til millimeter. Herefter bearbejder vi modellen, så den kan bruges til tv, film eller web. Den præcise opmåling og scanning gør, at modellerne er 100% fotorealistiske.


Se 3D modeller her.

Events


En begivenhed kan gemmes for eftertiden.


Når en virksomhed deltager i en særlig begivenhed, ligger der oftest mange forberedelser forud. Der er brugt tid og penge, for at virksomheden kan fremstå bedst muligt. Med en film behøver det ikke at være en engangsforestilling. Gem det hele med en film.

Det er ikke alt

Vi kan meget mere

 

Vores produkter er tilpasset kundernes ønsker og forventninger. Vi kan derfor lave andet og mere end der vises her. Skal din virksomhed bruge en film, indgår vi et samarbejde med dig, hvor en tæt dialog sikrer, at den færdige film opfylder dine krav.


Et eksempel er film til Carlsbergfondets egen web, hvor filmene er længere end de kortere varianter, vi har lavet til SOME brug.

Animation


Variant til almindelige film.


Vi anvender også animation, når budskaber skal leveres. Et eksempel er intern kommunikation i større virksomheder med mange ansatte. Især ved komplekse og deltaljerede budskaber, kan animationen være bedre end ren tekst.

Info-mercial


Plads til mere indhold end et reklamespot.


I denne katagori findes film, der typisk anvendes i forbindelse med markedsføring og salg af et eller flere produkter. Info-mercials er typisk længere end reklamespots og kan være rettet mod en smallere målgruppe.


Eksempel på web og YouTube.

Reklamefilm


En velproduceret reklamefilm skaber opmærksomhed og giver kunder i butikken.


Selvom man har et godt produkt, kommer kunderne ikke nødvendigvis af sig selv. Der skal annonceres. For mange virksomheder kan den rette platform for annoncering være regionalt TV2. Pulzar samarbejder derfor med TV2 Reklame. Flere gange har vi fået tilbagemedlingen efter endt annoncering, at virksomheden har oplevet rekordomsætning.


TV2 giver med en såkaldt 'New Bizz-Kampagne' rabat til nye annoncører. Som noget nyt tilbyder TV2 også 'adressable tv'- dvs. målrettede visninger af reklamespots direkte til en udvalgt målgruppe på TV2 Play.


Reklamespots kan desuden genanvendes på andre platforme som web og facebook.

E-learning


Et alternativ eller supplement.


Ved formidling af information, f.eks. i en undervisningssituation skal mange informationer videregives indenfor en begrænset tidsramme. Her kan filmen være det perfekte valg. Den kan supplere eller måske helt erstatte den traditionelle undervisning eller det klasiske foredrag. Ved hjælp af klipningen kan man springe i tid, sted og rum og hele tiden holde fokus på budskaberne.